Endiselt alguses #2

Olen täiesti aus, kui ütlen, et ma ei suuda endas selgusele jõuda, kas mu pea on ideedest täiesti tühi või on neid vastupidi just liiga palju ja ma ei suuda leida seda õiget, millele kohe ja praegu keskenduda. Samuti ei suuda ma enda peas valmis mõelda üht kindlalt mõtet/pointi, millele kogu see bloogerdus rajada. Ma tahan lihtsalt kogu kraami oma peast kirja panna, kuid pean leidma selleks kõige õigema viisi ja väljendusvõtte. Päris keeruline, sest olgem ausad, ega kõike ei taha küll päris nii avalikult siin lahata(vähemalt veel mitte).

“Aga mis on need teemad, mida ma oleksin valmis avalikult lahkama?” küsin ma endalt juba päris mitu minutit… Võimalik, et ka sina küsid seda minult. Tahad ausat vastust saada? Ega ma pole ise ka veel päris kindel, aga ma usun (loodan), et see kõik tuleb ajaga.

Mm… aga võib-olla räägin ma veel ja veel hoopis sellest, kui hea meel mul tegelikult on, et suutsin ennast viimaks kokku võta ja vähemalt leheküljegi luua ja esimese postituse kirjutada – aega võttis, aga asja sai. Ausalt, ma olen kirjutamist niiiiii igatsenud, et ma võiksin seda praegu kasvõi hommikuni teha ja ikka ei saaks kõike kirja, mida kirja tahaks panna.

Nüüd aga seoses pisikese mehega, kui vanalt Teie lapsed(kui teil muidugi on lapsi. 😀 ) kolisid võrevoodist ümber auto- või pikendatavasse voodisse? Ma megalt tahaks Kenertile juba autovoodi hankida, aga kui ma vaatan kuidas ta öö jooksul miljon korda end ringi keerutab ja praegugi mõnikord jalgupidi läbi võre ripub, siis ei tundu autovoodi meie jaoks veel just eriti turvaline valik. Üldse on ta üks paras sahkerdis, aga eks vanus on ka just õige. Praegugi sättis ilusti oma tooli kummuli minu voodi ette, ronis voodisse ja veidikese aja pärast potsatas voodist maha otse tooli jalgade vahele – tundub, et haiget me ei saanud, sest nutt jäi laulmata.

 IMG_3223

Üha enam saan aru, kui keeruline on pisikese mürakaru kõrvalt õhtuti midagi muud teha – kirjutan seda postitust juba teist õhtut järjest veel ajal, mil Kenert pole oma ööunne sukeldunud. Aga võrevoodist välja kolimise kogemusi loeksin huviga! 😉

Lisaks kogemustele võite mulle anda ka ideid, mille kohta teile lugeda meeldiks. Ehk on ka soovitada teemasid, millest kirjutada võiksin? Mul on ka ise mõni idee, aga oleks tore kuulda, mida teile lugeda meeldib(mida üldse lugeda viitsite).

Kõik kirjad on oodatud nii minu instasse(kristinvaisma) kui ka Facebooki(Kristin Vaisma). 😛

Ja enne veel, kui lõpetan. Kas mäletate seda Blog pilti minu instagrammist? Lisan selle pildi iga kord infoga, kui olen taas üles laadinud uue postituse ja eemaldan siis 24tunni möödudes! 😉

27152820_775585969293184_2144815480_n

Aitäh, kõigile! ❤

Peatse taasbloogerdamiseni!

Kristin

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: