Palju segast möla #3

L***, Kristin, selle asemel, et siia jälle trükkima ronid, ole hea ja mine pane oma lapse pesu kuivama!!!

Ei noo, ma ei ole loomulikult blond, aga on hetki, kus ma isegi mõtlen, et midagi mu peas pole ikka päris korras. Uurisin just esimest korda blogi vaatamise statistikat ja imestasin, et WOW, keegi on UK’st mu blogi lugenud ja siis(kindlasti vähemalt 20sekki hiljem) sain aru, kui l*** ma ikka olen… Ilmselgelt loeb keegi mu blogi UK’st, kui Kelly seal elab – mitte üldse blondihetk.

Blondist juuksevärvist rääkides – üleeile tabas mind täiesti ootamatult mõte, et tahaks juuksed heledamaks värvida. Hetkel on mul siis selline pruunikas(kasvab välja juba kartul) ja sees on imepeenikesed blondid triibud. Ühesõnaga, tabasin end mõttelt, et oleks lahe midagi uut proovida ja juuksed ära värvida. Ei? Ma ise arvan tegelikult sama, ma eluaeg tumedat pead eelistanud endal. Kuigi, ma olen püüdnud blondiks saada(punasest blondiks – mu elu halvim idee), aga see lõppes ikkagi väga heleda oranžiga(juured olid muidugi selleks hetkeks juba megablondid), millest ma järgmisel päeval juba vabanesin ja end taas tumedaks värvisin. Sellel protsessil oli vaid üks positiivne külg, edaspidi ei olnud enam minu pruunidel juustel punast läiget all – nagu kõik varasemad korrad, kui punasest pruuniks värvisin ja siis jälle tagasi, et see kole punakas läige kaoks. Parem 100% ginger kui natukene vähem ginger. 😛 Muidugi ei olnud ma see ilus ginger, vaid pigem ikka kärtspunane ja seda sirka aasta – just täpselt nii kaua suutsin ma seda juuksevärvi taluda. Püüdsin mõnd pilti leida, kuid ei suutnud – leidsin vaid hunniku kraami, mida ma mitte kunagi netti üles ei juleks laadida. 😀

Minu üks tugevamaid külgi hetkel on luua täiesti seosetut juttu, mis ilmselgelt mitte kellelegi korda ei lähe. Ei, ma veel hetkel ei mõtle läbi seda, mida kirja hakkan panema, vaid kõik, mis siia postitusse koguneb on puhtalt minu mõtted, mis tabavad mind sel hetkel, kui vajutan: Write! Ma kirjutan siia bloogerdusse selleks, et panna kirja kõik oma mõtted ja hetkel veel ei ole mul plaanis ei pidada pikka plaani ega ka mõelda ette valmis mitu postitust, et oleks midagi, mida teieni tuua. Samuti ei saa ma lubada, et üldse kirjutama jään – päris keeruline on leida seda õiget hetk, et kirjutada.

Nagu enamus teist loodetavasti juba teavad, siis olen üksikema – minu kasvatada on üks pisikene imearmas 1aasta ja peaaegu 2kuune printsu, kes on väga nõudlik ja ei varja oma vajadust minu tähelepanule. Ilmselgelt olete teadlikud, et mul on laps – kogu minu sotsiaalmeedi(ka see blog) on täis tema fotosid. Tunnistan, et vahel mõtlen ka ise, et olen minemas liiale kogu pildistamise teemaga, aga milleks hoida vaid endale midagi nii rõõmsameelset, armsat ja südameid murdvat? Piltide nöol vähemalt, muus osas pole ma valmis jagama teda mitte kellegagi!

Ja veel minu printsust rääkides. Sain täna kõne, mis pani mind ikka korralikult toas ringi tantsima ja üles alla hüppama – meie uus käru jõudis poodi ja võin sellele järele minna! Ainus kurb uudis selle juures oli muidugi asjaolu, et nad helistasid mulle 19:46 ning pood suletakse 21:00, seega täna ma oma käru kätte ei saanud. 😦 Tegemist siis on meie 10. käruga 1a2k jooksul. 😛 Tean, ma olen haige inimene, aga see on reaalselt ka sõltuvus. Ma ei suuda ära tajuda seda hetke oma peas, millal see haigus sinna tekkis, aga ma tean, et see on olnud seal juba päääris mitu head kuud. Eriti kui arvestada asjaolu, et see on 2 kuu jooksul juba meie 4.käru. 😛 Kunagi, kui ma olen otsustanud sellest haigusest võitu saada(ilmselt siis kui Kenert kärust välja kasvab) arvutan ma kokku summad, mis ma olen kärudele kulutanud – juba praegu tean, et see on kohe kindlasti 4kohaline.

Lisaks sain täna kätte kauaoodatud valge markeri, mille meie kriiditapeedi jaoks Chartot OÜ kodulehelt tellisin – lao seis näitas, et marker on olemas, tegelikkus oli aga see, et seda polnud ja mul tuli sirka 3nädalat oodata… aga pole hullu, kriidid ajasid ka seni asja ära. Sain kätte ka raamatu, mille laupäeval RÜBLIK – lastekaubad Facebooki lehelt tellisin – soovitan kõigil sinna piiluda, kes otsivad endale mõnd beebidega seotud raamatud või niisama raamatut(seal on palju ka minu tööalaseid ntx), lisaks on seal ka palju muud kraami nii tellimisega kui ka kohe olemas kaupa. Ühesõnaga, üks päris asjalik lehekülg – soovitan piiluda! Mina tellisin raamatu “Potile vähem kui päevaga” ja asun seda juba peagi uurima, et ka oma poiss potile saada, aga kindlasti teen meie katsetustest lähiajal ka eraldi postituse! Potile Kenerti ja Kristiniga näiteks – väga loominguline ja kindlasti tohutult sisurohke post. 😀

https://www.facebook.com/groups/1569531676644540/ Siit leiad Rüblikud! 😉

Nüüd aga pakaa ja näeme/lobiseme teiega juba peagi taas!

Kristin ❤

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: