Midagi uut Rootsist ka meie lasteriiete maastikule – Adore Us Babies! #41

Nagu lubatud sai, siis räägin Teile veidikene meie kauaoodatud pakist. Kauaoodatud just seetõttu, et tegelikult oli pakk Omniva postkontoris juba 19.03, aga mina loll läksin ekslikult järele alles eile(27.03). Aga pole hullu, juhtub ka parimates peredes. 😂

Mõnda aega tagasi(täpsemalt siis 12.03) võttis minuga instagrami kaudu ühendust Rootsi ettevõte nimega Adore Us Babies. Kuna ma polnud antud ettevõttes varem mitte midagi kuulnud, siis otsustasin enne vastamist kiirelt pilgu peale heita. Soovitan ka sinul lingile klikata ja vaadata(parimal juhul ka miskit oma pisikesele tellida ;)). Kuna nende toodang ja pakkumine mulle ilmselgelt meeldis, siis just siin ma praegu olen ja neid teile tutvustan.

Just nagu nende esindaja ettevõtet mulle tutvustas, räägin mina samuti ka teile edasi. Tegu on siis nagu mainitud sai Rootsi ettevõttega, mis müüb orgaanilisest puuvillast lasteriideid suurusele 56-110. Samuti on nende valikus megalt suures koguses imeilusaid dekoratsioone – kindlati leiab igaüks endale ja oma lapsele miskit imelist ja ilusat.

Ka mina sain võimaluse miskit välja valida ja otseloomulikult osutusid minu valituks riided. Päris pikalt ikka tuulasin nende kodulehel ja püüdsin miskit välja valida. Lõpuks püüdis minu pilku üks outfit, milles poseeris üks tüdruk. Tol hetkel tundus, et okei… tegu on tüdrukute outfitiga, kuid riskin ja valin need riided lootuses, et istuvad selga ka Kenertile. Jagaksin teiega ka suurima heameelega linke, kuid kahjuks on haarempüksid väljamüüdud(update: link pükstele on siin), kuid pluus on veel täiesti saadaval! 😉 Pean siinkohal ära mainima ka pisiasja, et tüdrukule riideid leida antud ettevõttelt on ikka kordades kergem kui poisslapsele. 😉

Kuna te kõik juba teate ilmselgelt, et mulle tohutult meeldib oma instragramis jagada erinevaid pilte outfitidest, mis olen Kenertile kokku ostnud, siis seekord lisan need ka siia. Küll aga soovitan Teil kõigil mind instagramis followida, et te kunagi ühestki minu pildist ilma ei jääks. 😛 Samuti visake kindlasti follow ka Adore Us Babies instagrami kontole. 😉

Ütlen ausalt, et kui riided kätte sain ja koti kohe õues lahti kiskusin, siis mõtlen küll, et oh õudust, need haarempüksid on küll Kenertile megalt pikad. Jalas seda tunnet küll ei teki. Sai õige suurus võetud. Siinkohal annan ka ühe soovituse – nende puhul võtta pluusid kindlasti 1 number suuremad. 😉 Kenert on hetkel 87cm ja tema seljas olev särk on suurus 92 ja enamvähem täpselt paras talle. 😀 Pükstel on veel ilusti kasvuruumi ja mõlemat riideeset hakkan ka hiljem teiste asjadega kombineerima. Küll aga, kui sina leiad midagi vinget, mida oma pisikesele tellida sooviksid, siis kirjuta mulle näiteks instagrami või facebooki ja teeme pisikest ale ka. 😉 😛

Minu kui ema jaoks pole midagi lahedamat kui hästi riietatud poeg ja vot seda ta mul viimasel ajal üha rohkem õnneks on. 😛 Otseloomulik ka seetõttu, et suvi on tulekul! 😉 Nüüd aga Adore Us Babies kodulehte uurima kõik!

Järgmise korrani! 😉

Kristin ❤

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: