Omniva jätk, teised kullerteenused ja veidi juttu meie yorkitüdruk Norast! <3 #50

Neljapäeva hommikul sai siis pikk ja küsimusi täis meil omnivasse saadetud. Seda siis sirka 9:00 hommikul – tagasisidet ma siiani saanud ei ole. Küll aga avastasin eile varahommikul, et üleeile lõuna ajal hakkas imeväel ka minu pakk minu suunas liikuma. Õhtuks oli pakk ka minule sobivas omniva automaadis – järele ma pakile veel jõudnud ei ole. Küll aga aiman, et oma “viha”meilile ma nüüd enam vastust ei saa. Küll aga esitasin Omnivale korralikus koguses küsimusi, millele mul nende töötajane isegi häbi vastata oleks. Eks näis, ehk saan ka kunagi vastuse… kuigi hetkel olen eriti kahtlevas olukorras, kuna pakk hakkas minu suunas liikuma 5 tundi pärast meili saatmist – olgu, see võib olla ka kokkusattumus, kuigi mina isiklikult sellistesse “asjadesse” väga ei usu. 😉

Oma meilis soovisin neilt näiteks teada saada, kes vastutab minu paki eest, kui see on kaduma läinud pärast kullerile üle andmist – kes maksab mulle kinni paki sisu? Võib-olla ehmatasid ära ja arvasid, et hakkan raha nõudma, et pakk nii kiirelt kohe uuesti välja ilmus. 😀 😀 Ausalt öeldes ei imestaks ma omniva puhul enam mitte miskit. Seega võttis paki minuni jõudmine aega täpselt 10 päeva. Pakk postitati 10.04, samal päeval anti üle ka omniva kullerile ning 20.04 jõudis siis pakk minuni – päris pikk aeg jõudmaks Tallinnast Keilasse. Siinkohal mainiks ära, et näiteks omniva konkurent on võimeline Tallinn-Keila(ja vastupidi) suunal liikuvad pakid toimetama kohale vähem kui 4 tunniga. 😉

Kuna meie pakisaaga sai lahenduse, siis oleks üsna ebaviisakas kaks postitust vaid omnivale pühendada. 😉 Küll aga räägiks sii hoopis erinevatest kullerteenustest? 😀 Minu peaaegu et lemmikteema, kuna näiteks Gugguu ilusad riided ei ole ainus põhjus, miks ma kõik riideesemed ükshaaval ja mitmepäevaste vahedega tellina – Itella kuller on päris kena. 😀 Ja mitte ainult kena, ta on ka tohutult viisakas ja alati abivalmis  – pean siis selle all silmas seda, et ta on nõus mulle pakki tooma ükskõik kuhu, olenevalt siis sellest, kus ma parasjagu olen. Kui hakata näiteks võrdlema UPS kulleritega, kes ei saada mulle miskipärast ei sõnumit ega ka helista oma tulekust ette. Siiani on peaaegu alati jopanud ja olen kodus olnud – mitmeid kordi on pakk näiteks üle antud minu 12 aastasele vennale. Huvitav, kas see on tegelikult üldse lubatud? Mitte et mul selle vastu midagi oleks, sest suht keeruline on 24/7 kodus istuda ja oletada ja oodata, et äkki nüüd saabub mõni kullerpakk. 😛

Hm… mis mul meenus hetkel seoses omnivaga ja seekord nende kullerteenusega. Tellisin jõulude ajal hunniku jõulukinke ja need toimetas kohale omniva kuller. Olin tol hetkel ise tööl, kui sain kullerilt kõne, et ta on maja ees, aga kas ma saaksin alla minna, kuna pakke on 5. Lubasin oma emale helistada, kuna tema oli tol hetkel kodus, et kas ta saab alla minna. Nii siis jättis ema üksi tuppa minu tol hetkel 1 aastase lapse ja läks appi kullerile pakke kandma. Ma mõistan, et neid oli palju ja me elame siiski viiendal korrusel ja tean ka seda, et tegelikult on nii mõnigi omniva kuller nii nahhaal, et on nõus pakki sulle vaid maja ees andma (btw, minuga on nii ka juhtunud), aga mind häiris fakt, et väikelaps tuli jätte tuppa üksi. Jaa, ma tean, et mul oli võimalus keelduda. Aga olukord oleks olnud veel hullem, kui kuller oleks need pakid siis lihtsalt oma kaubikust välja visanud ja minema sõitnud – kes neid hulle teab. Seetõttu hindan ka Itella kulleri vastutulelikkust, kuna omniva kulleri pärast olen pidanud jooksma, et maja eest oma pakk ikka kätte saada.

Nüüd aga kurikuulus DPD, kellega on mul samuti juba päris mitu kana ära kitkud(kellega ei oleks? 😀 ). Kõige eredamalt on mul meeles kord, kus ma meeletult ja tohutult ootasin 1 paki saabumist. Küll aga olin paki saabumise ajal taaskord tööl ega saanud kohe kulleri kõnele vastata. Helistasin talle tagasi 2-3minutit hiljem(taaskord mäletan tänu sellele, et kaebekiri on mul veel täitsa alles), kuid vastust ei tulnud ega tulnud – ilmselt oli kuller mõnele teisele pakki viimas. Lõpuks helistas ta sirka 10 minutit hiljem ise tagasi. Rääkisin talle, et ta helistas ja kuna aimasin, et tegu kulleriga, siis mainisin koheselt ära ka aadressi. See peale kostis ta kõigepealt, et temal pole üldse sellisele aadressile pakki ega tema pole helistanud. Kohkusin korralikult, kui sekund hiljem avastas, et tal ikka on pakk, aga tema pole enam aega “sinna” kanti tulla. Kuna tegemist oli reedese päevaga ja ootasin pakki väga – ootan alati, siis olin üsna pettunud ja otsustasin kirjutada kaebuse selle kohta, et kullerid võiksid suvatseda vähemalt uksekellagi lasta. Võib juhtuda, et olen küll kodus(antud juhul oli mu ema kodus), aga telefonile koheselt vastata ei saa. Muide, kuller mainis mulle ka kõnes, et käis juba meie maja ees… seega kas tõesti oleks olnud nii raske korraks välja astuda autost, et püüda korterisse helistada? 😀 Oma kirjas DPDle mainisin naerdes ära ka fakti, et mõistan kui nende kullerite ametinimetus sisaldab sõna suhkur ja vihmaga pakkide kohaletoimetamine ei toimi. Sain tookord DPDlt kiirelt vastuse ja vabanduskirja ning nad lubasid kulleriga sellel teemal vestelda. Järgmisel korral ei jõudnud ma samuti tööl olles kõnele vastata, kuid paki toimetas ta siiski ära. Pikk ja tüütu lugu, aga eks me kõik teeme elus vigu ja püüame elu enda jaoks just täpselt parajalt mugavaks elada. 😉

Siit aga pisikene vihje ettevõtetele – kui soovite kasutada/kasutusele võtta kullerteenust, millega kliendid pidevalt rahul oleksid, siis julgen kindlalt soovitada Itella kullerteenust. Üle kümne paki ja 0 negatiivset kogemust – super töö, Itella kuller! Kui sa seda kunagi lugema peaksid, siis vabandust, mu koer tegelikult ei ole kuri ja ta ei hammusta ka – ta ainult haugub. 😀

Koerast rääkides, ta üldiselt haugub ainult võõraste või näiteks meie majakoristaja peale(sel viisil tean, et koristaja koristab maksimaalselt kord kuus, kui sedagi. 😀 ), kuid ühel õhtul tulin koju ja juba teiselt korruselt kuulsin, kuidas Nora toas muudkui klähvib. Kiirustasin siis üles, et kiirelt uks avada – ta seisis kohe ukse juures ja lihtsalt klähvis. Ilmselt ta ei oodanud mind, vaid tal oli ikka väga kange pissihäda. 😀 Nora on üleüldse üks naljakas kuju. Näiteks läheb ta täiesti pöördesse minu turbanist, mida peale peapesu kannan. Ta jookseb nagu segane mööda tube ringi ja uriseb ja haugub minu peale, eriti kui oma peaga tema suunas viipan. 😀 Üleüldse kardab ta päris korralikult, mis ilmselt on tingitud pisikesest õnnetusest, mis temaga oktoobris juhtus ja millele järgnes pikk ja piinarikkas protsess ja palju tema “piinamist”. Mitmed kliiniku külastused ja 1 operatsioon – pisikene suutis tugitoolile hüpates tagasi kukkud ja murda oma pisikese kodarluu. Seda nad rääkisid, et neil yorkidel on õrnad kondid, aga ega enne ei usu, kui enda koer operatsiooni eest korraliku summa oled tagunud ja siis veel järelravi eest ka veel plekid, sest arst suutis lahase kuidagi kahtlaselt lahase kinnitada nii, et see pidevalt liikus ja Noral hõõrdus – hiljem olime muidugi meie süüdi, sest lasime arsti sõnul Noral liialt palju käppa “retsida”, mis oli vale, sest Nora pmst magas kipsis käpaga terved ööd ja päevad, ega tahtnud meiega üldse tegemist teha. Eriti kartis ta hiljem mind, sest mina olin ju see kuri “nõid”, kes tema haavu puhastas ja teda igast muude asjadega torkis. 😀

Ühesõnaga olen mina üks neist, kes soovib sulle südamele panna, kui hakkad endale pereliiget võtma, siis veendu selles, et olenemata kutsika/mõne muu looma maksumusest, on sul hiljem võimalus ja soov maksta kinni kõik need ravikulud, mis võivad mõne pisikese õnnetuse tagajärjel tekkida. Mina maksin omast taskust kinni kõik Nora ravikulud ja see summa oli neljakohaline – never ei soovi uuesti ka seda valu ja hirmu, mis selline kogemus endasse jätab. Nii meisse endisse kui meie pisikesse pereliikmesse. Noral näiteks kulus tohutult palju aega enne kui ta Kenertit uuesti usaldama hakkas, mis on muidugi hea, sest viimane teeb eriti järske liigutusi, aga kahju oli vaadata, kuidas Kennu ootas, et Nora temaga mängiks – heitis palli või vehkis mõne muu leluga, aga Nora hoidis pea norgus end tagasi. Nüüd aga on õnneks kõik endine, kuigi Nora näeb korralikult vaeva, et mitte Kenerti jalamatiks jääda, sest Kennukas suudab joosta kiiremini kui Nora eest ära hüpata. 😀

Nüüd aga tuletan meelde, et minu instagramis on käimas kaks LOOSI! Seega viska sina ka kindlasti pilk peale, leia loosipildid ja osale kindlasti, sest loosimised lõppevad juba vastavalt 22.04 ning 24.04. Samas võid kindel olla, et juba üsna pea on oodata veel miskit põnevat.

Kui sa aga instagrami ei kasuta, aga oled Anni pesa suur ausataja, siis koodiga KENERT15 on sul võimalik kuni 24.04(k.a) saada kogu annipesa.eu kaubalt -15%, seega kasuta kindlasti koodi ja shoppa täiega! 😉

Kuidas on teil lood erinevate kulleritega? Kelle kindlalt välistaksite ja kas kedagi on võimalik ka taevani kiita? 😛 

Kristin ❤️

Ja muidugi Kenert Pätrik 🦊

6 thoughts on “Omniva jätk, teised kullerteenused ja veidi juttu meie yorkitüdruk Norast! <3 #50

Add yours

 1. Ma ei telli pea kunagi pakke kulleriga. Ainult HM-I asjad tulevad DPD-ga, aga pole mul neile ka etteheiteid, tavaliselt alati olen kodus ka muidugi. Ükskord olin tööl, aga siis toodi ilusti sinna ära (DPD muidugi tõi mu töökohta niisama ka kaupa, aga mitte tol korral). Kasutan pakiautomaate 😀

  Liked by 1 person

  1. Ma ka üldjuhul kasutan automaate, aga kuna on asju, mis automaati ei mahu või näiteks Gugguu pakid, mis alati ilusti minuni jōuavad, siis on hea ja mugav ka kullerteenust kasutada. 😉

   Meeldib

 2. Mul on DPD’ga sama kana kitkuda. No ei raatsi nad oma autost välja tulla ja uksekella lasta. Mees suht alati kodus, kuid ma ei pruugi iga kord telefonile vastata. Nagu Murphy seadus tahavad nad iga kord pakki tuua ka siis, kui ma pojaga võimlemas, massaazis vms kus ei saa koheselt telefoni vastu võtta. Tagasi helistamisest kasu polr, sest kuller ei vasta.
  UPS’iga on ka jamasid olnud. Viimane kord tõi 2x pakki, kuid lõpuks pidin ikka nende kontorisse sellele järgi minema, sest kuller ei tulnud lubatud ajavahemikus ning me pidime kodust ära minema. Nagu ootad seda pakki nii pingsalt ja ei saa ja saa seda kätte. Argh!

  Liked by 1 person

  1. Jaa. Kusjuures ma pole veel aru saanud, miks UPS vaid 1l korral 10st saadab sõnumi ajavahemikuga. Mina olen saanud sõnumi max 2l korral, kus on kirjas paki saabumise kellaaeg. Enamasti ilmub UPS lihtsalt uksele, kuid suure pere puhul ōnneks on võimalu, et keegigi on kodus. 😂😂 Aga tigedaks teeb küll, kui keegi on kodus pakki ootamas ja kuller ei suvatse uksekellagi lasta – ma ootan kullerit, mitte tema telefonikõne. Ka DPD saadab ajavahemiku sõnumiga ja olgem ausad, seda annab muuta, mida ilmselt ka iga inimene teeks, kes antud ajavahemikul kodus ei ole. Ilmselgelt kui ma tean, et pakk saabub, siis ma ka ootan seda – ma kûll kullerina tahaksin pakkidest ikka lahti saada. 😂😂 Tigedaks teeb – miks saata sõnum, kui pakk ikkagi kohale ei jõua? 😂😂

   Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: