Väike tagasilöök ja esimene tund üksinda sõimes – we can do this #63

Olenemata faktist, et olen juba 5 päeva kodus puhanud, ei ole ma siiski suutnud siia midagi toota. Ega siin pole väga midagi imestada, sest ma pole suutnud isegi oma magamistuba ära koristada selle ajaga🙈🙈 häbi mul olgu!

Küll aga tahaksin kirjutada meie kolmandast ja neljandast sõimepäevast.😇 ei teagi nüüd kummast alustada, sest kolmas päev oli meie jaoks paras katastroof. Olgu, pean tunnistama, et võib-olla ma praegu liialdasin veidi, kuid see oli päris jube võrreldes kahe esimese päevaga. Kenert ärkas neljapäeva hommikul kell 6 ja oli terve hommiku jonnine, kuid sel korral olime leppinud kokku, et läheme kella 8ks ja proovime ka hommikusööki lasteaias süüa. See katse läks ikka korralikult metsa. Putru ta ei puutunud ja võisepiku pealt sai suure hädaga ära söödud vaid tomat. Ja üleüldse oli ta väga pahas tujus terve aeg ja kippus rohkem minu küljes rippuma kui isegi esimesel päeval. Õue jõudmine muidugi muutis asja – seal meeldib talle meeletult.

Asume nüüd reede kallala, ehk meie neljanda päeva juurde, mis oli ühtlasi esimene päev, mil Kenert üksi(s.t. ilma minuta) rühma jäi. Harjutamise eesmärgil jäi ta tunnikeseks. Viisin ta hommikul kell 9 süles rühmaruumi(see on olnud tema enda soov igal hommikul), üritasin teda mängima saata, kuid see ei õnnestunud. Ühel hetkel panin ta maha, sest tuli minna ja õpetaja haaras ta sülle, et ta mängima viia. Oi, kuidas need pisarad minu hingele haiget tegid ja pean tunnistama, et koju kõndides valgusid mu silmad täis pisaraid ja ma tundsin end maailma kõige halvema emana, et olin ta niimoodi vastu tema tahtmist sinna jätnud. Mingil hetkel tunne südames muutus kergemaks ja tekkis rahu ja teadmine, et Kenert on heades kätes. Tunnistan ausalt, et tegelikult tikub pisar seni silma, kui meenutan, kui õnnetu ta oli sinna jäädes.

Kui kell 10 taas oma sammud rühmaruumi seadsin, siis tabas mind puhas rõõm ja kergendustunne, kui nägin Kenertit vaibal autodega mängimas ja toimetamas. Ta oli niivõrd ametis, et ta ei märganud minu tulekut ega kuulnud, kui vaikselt tema nime hüüdsin. Hetkel, mil “Kenert!” juba veidi valjemalt laususin, jäi kogu maailm justkui hetkeks seisma. Ta istus, vaatas minu poole ja ma ausalt öeldes ei kujuta ette, mis mõtted tema peas tol hetkel ringi lendasid, kuid mõni sekund hiljem tõusis ta püsti ja sööstis mulle sülle ja kallistas niiiii kõvasti ja jättis oma armsa pisikese pea mu õlale.

Õpetaja sõnul oli ta nutnud sirka minuti, siis istunud veidi omaette ja juba mõni hetk hiljem tegutsenud ja mänginud. Siinkohal tahaksin ära mainida, et ma ei uhkusta ega midagi, aga kui ma nägin kaht teist last üksi jäämas, siis muutis see südame hellaks küll – hirm, et Kenert ei lepi ja nutab 60minutit ilma minuta olles. Minu suurim hirm oli naasta kell 10 ja leida eest nutetud silmadega ja hüsteerias Pätrik, kuid mul vedas ja seda ei juhtunud. Usun, et juba teisipäeval läheb meil veel paremini. Siis proovime jääda kaheks tunniks ilma emmeta ja eks näis, ehk varsti on ta valmis ka lõunasööki sööma. Magamisega hetkel veel kiirustama ei hakka. 😉

Pean veel ära mainima, et tegelikult olen ma nii tohutult uhke ja õnnelik Kenerti üle, sest ta on olnud 1,8aastat minu ja oma vanaema kukupai ja leppimine võõrastega polnud kunagi tema “eriala”, kuid tundub, et oma rühma õpetajad on võitnud tema usalduse ja seeläbi ka minu – või hoopis vastupidi? Ma tean, et Kenert on heades kätes ja teda hoitakse ja tema eest hoolitsetakse, aga eks ema süda jääb alati muretsema ja oma poja peale mõtlema, kui ta on seal kuskil ilma minuta. 😀

Tänane postitus tuli kahjuks või õnneks selline eriti lühike ja suhtkoht liiga infotühi. Küll aga juba homme ootab meid ees üks põnev plaan, mille pärast olen ilmselt mina kordades rohkem elevil, kui Kenerti, kuid eks te homme näete, millest ma räägin! ;

Teie Kristin & Kenert Pätrik

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: