Lühike lobapost! #65

Olen siin mõnda aega eemal olnud, sest olen oma peas “haudumas” üht mõtet, mille sel nädalal viimaks tõeks tegin. Tõsi, ma ei hakka sellest hetkel veel kõva häälega rääkima, kuid pean tunnistama, et üle pika aja tunnen end taas õnnelikuna ja motivatsioon on taas tagasi. Luban, et juba üsna pea jagan teiega, millega ma jälle hakkama olen saanud. 🙂

Kenert on hetkel aias – viisin ta täna esimest korda 8ks, kuna alates järgmisest nädalast peab ta nii kui nii 8ks käima hakkama ja tegime siis täna juba proovi. 10:30 lähen talle juba järele, et siis linna shoppama sõita. Mõtlesin, et läheks piiluks Telliskivist seda T60KIDS kauplust, kas sina oled juba käinud? Meie käigust saate ülevaate ilmselt instagrami teel ja muidugi kõigest sellest jutustame ka, mille arvelt oma rahakotti kergendama asun juba täna. 😀

Kuna paar “asjalikku” postitust on mul poolikud, siis tuleb sellest siin taas üks minu puhul ülimalt tavaline lobapost. Ma ise muidugi tahaksin mõelda, et see ongi just see, mis teeb minust minu. Aa, btw, mu motivatsioonitõusuga seotud elumuutus mängib ilmselt ka siin tasandil rolli – loodetavasti on mul nüüd taas aega veidi rohkem, et tihemini teile kriblada. Üleüldse tahaks selle asja siin veidi tõsisemalt käsile võtta ja oi, kui palju ideid ja plaane mul peas on. 😛

Lisaks kõigele muule olete Teie esimesed, kes saavad teada, et juba paari päeva jooksul on tulemas tutikas Little Dutch’i loos minu instagrami lehel! Üleüldse olen ma niiiii tänulik nende tiimile, et nad on täiesti algusest peale olnud minu kõrval ja panustanud omalt poolt kõigesse sellesse, mida Kenertiga teinud oleme. Üks tohutult amazing tiim! ❤ Ja kõik teie, kes te osaleta ja need armsad inimesed, kes on loosi käigus võitnud – mul on nii tohutult hea meel, et minu ümber on just niisugused inimesed nagu olete teie kõik. Saan iga päev nii instagrami, facebooki kui ka tihti meilile teilt kirju ja igasugu küsimusi – alati kirjutage ja küsige! Mulle meeldib teiega suhelda ja pean tunnistama, et tänu instagrammile ja blogile olen ma leidnud päääris mitu head sõpra ja suhtluskaaslast, kellega olemegi suhtlema jäänud ja ilmselt suhtleme veel pikalt.

Küll aga üks siiani kõige küsitumaid küsimusi on just seoses Kenerti üksinda kasvatamisega. Kõigepealt tahaksin ära märkida selle, et EI, ma ei kasvata Kenertit üksinda. Ma pean tunnistama, et minu ema ja isa on teinud ikka päris korralikku tööd Kenertiga, täpselt samamoodi on mulle toeks minu 12 ja 16 aastased vennad, kes Kenertit alati aitavad, temaga mängivad ja teda igas suunas “loobivad”- kui Kenert nendega on, siis kuuleb vaid pidevalt naerukilkeid ja rõõmu. Ja muidugi minu suur sista, kes on alati toeks nii nõu ja jõuga ja on minu jaoks suurim eeskuju – alati tugev eesti naine! Jah, n-ö paberite järgi olen ma üksikvanem, aga mitte kunagi ei saa ma väita, et kasvatan oma põnni üksinda. Ehk siis julgen väita, et üksikemaks olemine ja üksinda lapse kasvatamine on ikka täiesti kaks eri asja. Ma olen tõesti üksikema, minu kõrval ei ole Kenerti “isa” ja riik maksab mulle selle “Autiitli” eest 19,18€ kuus ja olgem ausad, ka see on raha. 🙂 Märgitaksin siis siinkohal ära ka selle, et ei, Kenerti “isa” ei toeta meid ja olgem ausad, ma ka ei oota seda temalt. Kui inimene ei ole 1a9k jooksul kordagi end kokku võtnud, et küsida kuidas tema lapsel läheb, siis ei ole meil üleüldse mitte millestki rääkida. Loodan, et see teema sai nüüd adresseeritud, kuigi ma olen juba leppinud olukorraga, kus te tihtipeale uurite ja tunnete huvi – ma vastan alati ja tean, et see teema jääb.

Kuna kell hakkab juba üsna pea pool 11 saama, siis tundub, et mul tuleb lõpetada ja seekord teile ette sööta just midagi nii pisikest. Taaskord minu suurimad vabandused! 😉 Ma annan endast kõik, et leida aeg, mille saaksin kulutada just kirjutamisele.

Teie Kristin! ❤

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: